Wood Standard

OPIS PROIZVODA

Moment Wood Standard lepi sve vrste drveta, drvenih kompozita i laminata. Odličan za unutrašnju upotrebu. Baziran na vodi, bez rastvarača, veoma snažan, Moment Wood Standard obavlja posao na pravi način.

 

Pakovanje:

 • Tuba 250g
 • Tuba 750g

 

Oblasti primene:

 • Sve vrste drveta

 

Skladištenje:

Zaštitite od mraza. Temperature ispod +5o C nisu pogodne za skladištenje.

 • Prilagođen za sve vrste drveta
 • Transparentan spoj
 • Snažna moć vezivanja
 • Bez rastvarača

Dokumenti i preuzimanja

Karakteristike proizvoda

Saveti i trikovi

Više od drveta:

Da li ste znali da Moment Wood lepi i slamu, papir i karton? Ili za majstorije Vaše dece? Ili za poklone u poslednji čas? Samo bacite pogled u vašu kutiju sa alatom. Možete koristiti Moment Wood Standard kako za teške poslove, tako i za sitne popravke.

Bez upotrebe držača?

Nema potrebe za brigom! Površine koje se lepe sa lepkom za drvo zahtevaju malo vremena i pritiska. Profesionalci koriste stegu, ali pogledajte oko sebe. U kući možete naći veliki broj alatki koje možete koristiti kao alternativu. Teške knjige, kanta sa  vodom. Jedino što morate da se pobrinete  je da je celokupna površina jednako pritisnuta.

Upotreba

 1. Postarajte se da je površina čista, suva i očišćenja od masnoća. S obzirom da delovi koji se lepe moraju jednako biti pritisnuti, lepak za drvo je najbolje koristiti za ravne laminate. Moment Wood Standard vrlo pogodan za upotrebu, budući da ostavlja transparentan spoj. Takođe pogodan i za sitne popravke.

 2. Nanesite lepak na jednu ili obe površine, ako je u pitanju zahtevnije drvo. Ne koristite previše lepka, tanak sloj je dovoljan. Koristite špahtlu da razmažete lepak jednako po celoj površini.

 3. Izbegnite duže izlaganje vazduhu. Lepak mora i dalje biti malo vlažan kada se površine spoje.

 4. Spojite površine koje lepite. Stega, teške knjige ili bilo koji težak predmet če biti pogodan.

 5. Sačekajte 20 minuta, dok se lepak ne osuši.