Wood WaterProof

OPIS PROIZVODA

Vodootporan lepak  za drvene unutrašnje predmete izložene vlagi. Bez rastvarača, za spojeve izložene vodi – Moment Wood Waterproof je namenjen za spojeve koji treba da traju.

 

Pakovanje:

 • Kanta 5kg
 • Tuba 750g
 • Tuba 250g

 

Oblasti primene:

 • Za sve vrste drveta

 

Skladištenje:

Zaštitite od mraza. Temperature ispod +5o C nisu pogodne za skladištenje.

 • Vodootporan
 • Bez rastvarača
 • Za unutrašnju i spoljašnju upotrebu
 • Transparentan  spoj

Dokumenti i preuzimanja

Karakteristike proizvoda

Saveti i trikovi

Više od drveta:

Da li ste znali da Moment Wood Waterproof lepi i slamu, papir i karton? Ili za majstorije Vaše dece? Ili za poklone u poslednji čas? Samo bacite pogled u Vašu kutiju sa alatom.  Možete koristite Moment Wood Waterproof kako za teške poslove, tako i sitne kućne popravke.

Bez upotrebe držača?

Nema potrebe za brigom! Površine koje se lepe sa lepkom za drvo zahtevaju malo vremena i pritiska. Profesionalci koriste stegu, ali pogledajte oko sebe. U kući možete naći veliki broj alatki koje možete koristiti kao alternativu. Teške knjige, kanta sa vodom. Jedino što morate da se pobrinete  je da je celokupna površina jednako pritisnuta.

Upotreba

 1. Postarajte se da je površina čista, suva i očišćenja od masnoća. S obzirom da delovi koji se lepe moraju jednako biti pritisnuti, lepak za drvo je najbolje koristiti za ravne laminate. Moment Wood Standard je vrlo pogodan za upotrebu, budući da ostavlja transparentan spoj. Takođe pogodan i za kućne zanatske radove.

 2. Nanesite lepak na jednu ili obe površine, ako je u pitanju zahtevnije drvo. Ne koristite previše lepka, tanak sloj je dovoljan. Koristite šphatlu da razmažete lepak jednako po celoj površini.

 3. Izbegnite duže izlaganje vazduhu. Lepak mora i dalje biti malo vlažan kada se površine spoje.

 4. Spojite površine koje lepite. Stega, teške knjige ili bilo koji težak predmet će biti pogodan.

 5. Ostavite lepak da se osuši. I to je to, spremno je za korišćenje!