Istorija brenda

Moment

Moment je pouzdan partner koji omogućava krajnjim korisnicima da napreduju do sledećeg nivoa veština zahvaljujući snažnoj podršci sa izuzetnim rešenjima za lepljenje koji su jednostavni za upotrebu.

Moment proizvodi dostupni su u više od 50 zemalja – pod brojnim sestrinskim brendovima zavisno od regiona i koji se razlikuju samo po imenu i dizajnu, ali ne i po tehnologiji ili logotipu. U Meksiku, na primer, proizvodi su pod brendom 'Resistol', a u Kanadi ih potrošači znaju kao 'LePage'. U Nemačkoj je snaga prianjanja Pattex-a postala generička u poslednjih nekoliko decenija. Kada se kaže „lepi kao lepak“, Nemci obično kažu da se „lepi kao Pattex“.

PROFESIONALNO

Od 1956. Moment je profesionalna moć vezivanja za zanatlije i majstore u njihovim građevinskim poslovima. Moment pruža najmoćniji asortiman za sve poslove fiksiranja, lepljenja i popravki – uvek pruža pravo rešenje – profesionalni rezultat zagarantovan.

POTROŠAČ

Moment pripada najsnažnijem asortimanu lepkova sa jednostavnom i praktičnom primenom za sve kućne poslove lepljenja, montaže i popravke uz najviši kvalitet.