Ključne činjenice

Opis proizvoda:

Moment Repair Express je dvokomponentni brzovezujući lepak. Neki poslovi jednostavno ne mogu da čekaju. Moment Repair Express omogućava Vam brzo i jako lepljenje. Krpi i  spaja različite materijale kao što je drvo, plastika ili metal. Moment Repair Express je takođe odličan za vlažne površine, a možete ga lako bojiti, šmirglati ili polirat. Za unutrašnju i spoljašnju upotrebu.


Karakteristike proizvoda:

  • Možete ga lako bojiti, šmirglati i remontirati
  • Snažno lepi
  • Očvršćava nakon 5 minuta

Oblasti  primene:

  • Keramika
  • Porcelan
  • Staklo
  • Kamen
  • Drvo
  • Metal

Saveti i trikovi:

Popraviti, remontirati illi zalepiti

Izbor je Vaš! Moment Repair Express nije napravljen da bude samo adhezivno sredstvo. Sa njim možete popunjavati rupe, koristiti ga pri zaptivanju i rekonstruisanju.

Bojiti, šmirglati ili polirati :

Moment Repair Express je kreiran za snažno lepljenje i popunjavnje. Specijalna formula ga čini otpornim na vodu, masnoće, rastvarače, hladnoću ili toplotu, neće se skupiti ili razvući. To znači da ga možete bojiti, šmirglati ili dodati bilo koji završni sloj na površine koje tretirate.

Čisto pre stezanja

Čak i kada posao obavljate veoma precizno, neki Moment epoksidi mogu da završe tamo gde ne želite. U tom slučaju koristite etanol, ili bili koji univerzalni razređivač, da očistite ostatke lepka pre nego što očvrsne.

Kada se stegne

Čak i kada znate šta radite, greške su moguće. I uglavnom shvatite da nešto nije u redu, kada je već kasno. Kada se stegne, Moment Epoxy može ručno da se ukloni. Najlakše je da koristite skalpel. Ali pogledajte uputstvo, kako biste bili sigurni da radite isparvno.

Pročitajte uputstvo

Pre nego što počnete sa lepljenjem, obratite pažnju na uputstvo dobijeno uz proizvod. Preporučujemo i savetujemo da, pre korišćenja, pročitate tehničko, bezbednosno i uputstvo za zaštitu okruženja.

Pakovanje:

  • Tuba 48g

Skladištenje:

Treba da se čuva na temperaturi između 10o C i 25o C i treba ga zaštititi od sunčeve svetlosti.

Upotreba:

1. Postarajte se da je površina suva i očišćena od prašine i masnoća. Lepak možete naneti najkasnije 3 minuta nakon mešanja.

2. Nosite zaštitne rukavice, npr. od lateksa , kako biste zaštitili ruke.

3. Očistite površine. Bilo bi dobro da ih išmirglate.

4. Isecite Moment Repair Express koliko Vam je potrebno i uklonute zaštitni omot. Umešajte plavi i beli deo, dok ne dobijete svetlo plavu boju. Nanesite smesu u roku od 3 min.

5. Zalepiti:  Nanesite na jednu površinu i pritisnite. Za veće površine, koristite nekoliko delova.

6. Popuniti ili dopuniti: Nanesite smesu na pukotinu ili rupu i samo razmažite pre nego što se smesa stegne.

7. Rekonstruisati: Napravite oblik koji Vam je potreban i popunite  celu površinu dok se smesa ne stegne.

8. Lepak je potpuno stegnut nakon 5 minuta.